Γιατί ένας οικιακός ανελκυστήρας Stiltz είναι τέλειος για κάθε σπίτι;

Εάν έχετε αρχίσει να δυσκολεύεστε στα σκαλοπάτια ή αν προγραμματίζετε να εκσυγχρονίσετε μελλοντικά το σπίτι σας, χάρη στη σειρά των οικιακών ανελκυστήρων Stiltz, θα μπορείτε πλέον να ανεβαίνετε και να κατεβαίνετε με ευκολία και χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στο στυλ και τη διακόσμηση του χώρου σας.

Ο διακριτικός και κομψός οικιακός ανελκυστήρας Stiltz κινείται ομαλά και αθόρυβα μεταξύ των ορόφων πάνω σε αυτόνομες λεπτές ράγες, έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα εκεί όταν τον χρειάζεστε αλλά να μην εμποδίζει όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Εφόσον δεν απαιτείται υδραυλικό σύστημα ή τοιχοποιία στήριξης, ο ανελκυστήρας συνδέεται απευθείας σε μια κοινή, οικιακή πρίζα ρεύματος και, καθώς γλιστρά μεταξύ των ορόφων, η χρήση του είναι απλή και εύκολη με το πάτημα ενός κουμπιού.

Stiltz Duo Plus Home Lift

Duo Plus

Χάρη στη σειρά οικιακών ανελκυστήρων Stiltz Duo συμπαγούς σχεδιασμού, οι μετακινήσεις μέσα στο σπίτι δεν ήταν ποτέ ευκολότερες. Ανεβείτε και κατεβείτε σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, με στυλ, ασφάλεια και άνεση. Ο οικιακός ανελκυστήρας Duo μπορεί να ενταχθεί σε κάθε στυλ διακόσμησης και είναι εύκολος στη χρήση.

  • Μικρή διάσταση βάσης 0,55 μ2
  • Μεταφέρει μέχρι 2 άτομα
  • Μοντέρνος, διαφανής και καμπυλωτός θάλαμος
  • Ομοιόμορφο και αθόρυβο
Οικιακός ανελκυστήρας Stiltz Trio+

Trio Plus

Ο Stiltz Trio+ είναι ένας μεγαλύτερος οικιακός ανελκυστήρας σχεδιασμένος να χωράει αναπηρική καρέκλα κανονικού μεγέθους. Εναλλακτικά, μπορεί να μεταφέρει μέχρι 3 άτομα. Ο οικιακός ανελκυστήρας διαθέτει διαφανή θάλαμο, πράγμα που συμβάλει στη διακριτική παρουσία του.

  • Μικρή διάσταση βάσης 1,25 μ2
  • Χωρά έως καιι 3 ανθρώπους/ αναπηρική καρέκλα πλήρους μεγέθους
  • Επιλογή μονόφυλλης ή δίφυλλης πόρτας
  • Μονή είσοδος ή επιλογή Thru Car

Ο οικιακός ανελκυστήρας που σας υποστηρίζει σε κάθε βήμα

Η εγκατάσταση ενός οικιακού ανελκυστήρα στο σπίτι σας είναι μια μεγάλη απόφαση. Εντούτοις, στη Stiltz, έχουμε εργαστεί σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι οι οικιακοί ανελκυστήρες μας είναι πλήρως ασφαλείς, ελκυστικοί και εύχρηστοι.

Μικρή διάσταση βάσης

Μην περιορίζετε το διαθέσιμο χώρο σας

Όταν δεν είστε στον ίδιο όροφο με τον οικιακό ανελκυστήρα σας, ο έξυπνος σχεδιασμός του σας εξασφαλίζει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο του πατώματος στον οποίο συνήθως βρίσκεται ο ανελκυστήρας. Αυτό σημαίνει ότι οι ανελκυστήρες μας δεν απαιτούν την ύπαρξη νεκρού χώρου.

Ανίχνευση παρεμπόδισης

Ανίχνευση παρεμπόδισης

Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες ανιχνεύουν αυτόματα τυχόν εμπόδια, πάνω ή κάτω, κατά την κίνηση του οικιακού ανελκυστήρα Stiltz μεταξύ των ορόφων. Ο οικιακός ανελκυστήρας σας θα σταματήσει άμεσα αλλά ομαλά, μέχρι να αφαιρεθεί το υπάρχον εμπόδιο.

Απλός πίνακας ελέγχου

Απλός πίνακας ελέγχου

Η λειτουργία του οικιακού ανελκυστήρα σας είναι απλή και προφανής με εύχρηστα χειριστήρια χειρός. Όλα είναι ακριβώς στη σωστή θέση. Για επιπλέον ασφάλεια και προστασία, ο πίνακας ελέγχου μπορεί να ασφαλιστεί με κλειδί.

Μικρή διάσταση βάσης

Μικρή διάσταση βάσης

Ο οικιακός ανελκυστήρας Stiltz Home Lift έχει από τις μικρότερες διαστάσεις βάσης εν συγκρίσει με οποιοδήποτε οικιακό ανελκυστήρα στη Ελλάδα, καταλαμβάνοντας λιγότερο από ένα τετραγωνικό μέτρο.

Μοναδικό σύστημα κίνησης

Μοναδικό σύστημα κίνησης

Ένας οικιακός ανελκυστήρας Stiltz χρησιμοποιεί αυτόνομες κατακόρυφες ράγες και δεν αναρτάται σε τοιχοποιία, ελαχιστοποιώντας τους κραδασμούς και τον θόρυβο.

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Όλοι οι ανελκυστήρες Stiltz συνδέονται απευθείας σε μια κανονική πρίζα ρεύματος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούν περισσότερη ενέργεια από μια τοστιέρα ή ένα βραστήρα.

Ενσωματωμένο σύστημα κίνησης

Ενσωματωμένο σύστημα κίνησης

Το προηγμένο σύστημα ανελκυστήρων συρματόσχοινου, το οποίο περιλαμβάνεται σε όλους τους οικιακούς ανελκυστήρες Stiltz, είναι πλήρως ασφαλές, ανθεκτικό και αθόρυβο. Είναι κρυμμένο μέσα στην κορυφή του ανελκυστήρα κι έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για υδραυλικά ή εξωτερικά μηχανήματα.

Εργονομικός και μοντέρνος σχεδιασμός

Εργονομικός και μοντέρνος σχεδιασμός

Μινιμαλιστικός, σύγχρονος και πληρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές, ο σχεδιασμός των εγχώριων ανελκυστήρων μας είναι διακριτικός και εντάσσεται άψογα σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Οι επιλογές τοποθέτησης είναι σχεδόν απεριόριστες.

Τηλεχειρισμός

Τηλεχειρισμός

Όλοι οι οικιακοί ανελκυστήρες της Stiltz περιλαμβάνουν, κατά βάση, δύο τηλεχειριστήρια, ώστε να μπορείτε να καλέσετε τον ανελκυστήρα από οποιονδήποτε όροφο, ανά πάσα στιγμή, όπως σας εξυπηρετεί. Υπάρχει η επιλογή αγοράς πρόσθετων μονάδων, εάν χρειάζονται.

Κομψότητα και ευελιξία. Εσείς έχετε τον έλεγχο του οικιακού ανελκυστήρα σας

Η ομορφιά ενός οικιακού ανελκυστήρα Stiltz είναι ότι μπορείτε να τον εγκαταστήσετε σχεδόν οπουδήποτε στο σπίτι σας. Σε μια γωνία του καθιστικού σας, στην κουζίνα, σε μια ντουλάπα, σε μια στροφή του κλιμακοστασίου ή σε μια βεράντα. Επειδή ο ανελκυστήρας Stiltz δεν απαιτεί τοιχοποιία αλλά είναι ο μοναδικός ανελκυστήρας ελεύθερης τοποθέτησης, μπορείτε να τον τοποθετήσετε άνετα και στο κέντρο ενός δωματίου!

Τυπική διάταξη

Τυπική διάταξη

Αυτό είναι η δημοφιλέστερη εγκατάστασή μας – ο οικιακός ανελκυστήρας κινείται μεταξύ ενός δωματίου στον κάτω όροφο, όπως το καθιστικό και συνήθως, του κύριου υπνοδωματίου στον επάνω όροφο.

Κενό κλιμακοστασίου / Πλατύσκαλο

Κενό κλιμακοστασίου / Πλατύσκαλο

Όπου υπάρχει αρκετός χώρος στη στροφή μιας σκάλας, αυτή η επιλογή τοποθέτησης αξιοποιεί το νεκρό χώρο, καθιστώντας τον οικιακό ανελκυστήρα Stiltz ακόμη πιο διακριτικό.

Ντουλάπα στη ντουλάπα

Ντουλάπα στη ντουλάπα

Χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό του οικιακού ανελκυστήρα Stiltz, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε τον ανελκυστήρα σας μέσα σε κάποιο βοηθητικό ντουλάπι ή σε κάποια γκαρνταρόμπα για πλήρη διακριτικότητα.

Οροφές με κλίση/θόλο

Οροφές με κλίση/θόλο

Οι κατακόρυφες ράγες των ανελκυστήρων μας πρέπει να στερεωθούν σε οριζόντια επιφάνεια. Ωστόσο μην ανησυχείτε αν η οροφή σας είναι θολωτή. Το προσωπικό της Stiltz μπορεί να παράσχει εύκολες λύσεις προσαρμογής σε δίρριχτες στέγες.

Γκαράζ

Γκαράζ

Εάν θέλετε να μπείτε με ασφάλεια από τον εξωτερικό χώρο στάθμευσης στο σπίτι σας, μπορούμε να κατασκευάσουμε έναν απλό άξονα γύρω από τον εσωτερικό σας ανελκυστήρα Stiltz λαμβάνοντας υπόψη όλες τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας.

ThruCar

ThruCar

Η ιδέα ThruCar είναι πρωτοτυπία των ανελκυστήρων Stiltz και διατίθεται στο μοντέλο Trio+. Μπείτε από τη μια και βγείτε από την άλλη μεριά του θαλάμου: ιδανική λύση για αναπηρικά αμαξίδια ή για ανελκυστήρες που έχουν τοποθετηθεί σε κενό κλιμακοστασίου.

Ζητήστε μια κλήση

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε 0030 2102836780

Pin It on Pinterest