Duo Stiltz

Duo Stiltz
Οικιακός ανελκυστήρας

Duo Stiltz
Οικιακός ανελκυστήρας

Η ευφυής τεχνολογία και τα εκτενή χαρακτηριστικά ασφάλειας του οικιακού ανελκυστήρα Stiltz Duo+ καθιστούν την απόκτησή του ευχαρίστηση. Κατάλληλος για ένα ή δύο άτομα, ο ανελκυστήρας Duo+ διαθέτει διαφανείς πλευρές και ένα απαλό, θερμό φινίρισμα σε γκρι χρώμα που ταιριάζει τόσο σε κλασική όσο και σε μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση.

Ένας οικιακός ανελκυστήρας Stiltz Duo+ μπορεί συνήθως να εγκατασταθεί σε μια ημέρα, μόλις ολοκληρωθεί οποιαδήποτε οικοδομική εργασία. Θα χαρείτε όταν διαπιστώσετε πόσο εύχρηστος είναι. Όπως όλα τα μοντέλα μας, ο ανελκυστήρας Stiltz είναι ελεύθερης τοποθέτησης και δεν απαιτεί τοιχοποιία στήριξης. Αυτό σημαίνει ότι κινείται απαλά και αθόρυβα από όροφο σε όροφο χωρίς δυνατές δονήσεις.

Οι προδιαγραφές του Duo

 • Φινίρισμα μοντέλων Standard Duo+: σκελετός σε απαλό, θερμό γκρι χρώμα και διαφανής θάλαμος από πολυκαρβονικό τζάμι. Duo Classic: Εξωτερικό και πόρτα σε ουδέτερο κρεμ χρώμα και εσωτερική επένδυση σε ταιριαστό μπεζ χρώμα.
 • Μισή πόρτα Η πόρτα ασφαλίζει και είναι κατασκευασμένη σε αρμονία με το φινίρισμα του ανελκυστήρα.
 • 2 Τηλεχειριστήρια Καλέστε και στείλτε τον ανελκυστήρα από μακριά ή χρησιμοποιήστε τον για τη μεταφορά βαριών ή δύσκολων στον χειρισμό αντικειμένων, μεταξύ των ορόφων.
 • Εγγύηση ενός έτους Όλοι οι ανελκυστήρες Stiltz διαθέτουν πλήρη εγγύηση 12 μηνών για τα ανταλλακτικά και την εργασία, η οποία περιλαμβάνει και το σέρβις του 1ου έτους. Πακέτα συντήρησης με επιπλέον χρέωση.
 • Εσωτερικά φώτα LED Προγραμματισμένα να ανάβουν μόλις μπει ο επιβάτης του ανελκυστήρα και παραμένουν αναμμένα στη διάρκεια όλης της διαδρομής.
 • Εφεδρικό σύστημα μπαταριών Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος κατά την χρήση του ανελκυστήρα, αυτός θα κατέβει στο κατώτερο επίπεδο του σπιτιού και θα περιμένει μέχρι να αποκατασταθεί η διακοπή.
 • Φωτεινή κουρτίνα ανελκυστήρα πλήρους ύψους Η φωτεινή κουρτίνα εγκαθίσταται σε ανελκυστήρα με μισή πόρτα.
 • Εσωτερικό τηλέφωνο Στην εξαιρετικά απίθανη περίπτωση που ο ανελκυστήρας σταματήσει ενόσω μετακινείστε με αυτόν, μπορείτε απλά να τηλεφωνήσετε για βοήθεια.
 • Αναδιπλούμενο κάθισμα  Αυτή είναι δημοφιλής επιλογή από πελάτες για τη σύντομη διαδρομή μεταξύ ορόφων.
 • Εσωτερική κουπαστή  Προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στους επιβάτες του ανελκυστήρα.
 • Πόρτα πλήρους ύψους  Ασφαλιζόμενη πόρτα η οποία αντικαθιστά τη μισή πόρτα και την φωτεινή κουρτίνα.
 • Κατά παραγγελία χρώματα και φινίρισμα  Εξατομικεύστε τον ανελκυστήρα σας Stiltz επιλέγοντας διαφορετικά χρώματα για τον θάλαμο, τις ράγες και την εσωτερική επένδυση (μόνο για τη σειρά Classic
 • Φωτεινή κουρτίνα πλήρους ύψους Ένας αισθητήρας κίνηση πλήρους ύψους τοποθετείται στην είσοδο των ανελκυστήρων μας (εκτός αν επιλεγεί πόρτα πλήρους ύψους). Εάν ξεπεραστεί το σημείο κάλυψης αισθητήρα, ο ανελκυστήρας σταματά αμέσως.
 • Καπάκι ασφαλείας για το άνοιγμα Αυτό το κρίσιμο χαρακτηριστικό κλείνει το άνοιγμα στο πάτωμα όταν ο ανελκυστήρας βρίσκεται στον κάτω όροφο. Είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να μπορεί να σταθεί κάποιος επάνω και μπορείτε να το επενδύσετε με το αρχικό σας υλικό δαπέδων.
 • Λειτουργία κύριου διακόπτη Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να απομονώσει τον ανελκυστήρα εάν χρειαστεί. Αυτό χρησιμοποιείται συνήθως είτε κατά την περίοδο των διακοπών ή όταν έρχονται στο σπίτι τα εγγόνια.
 • Άνω & κάτω επιφάνειες ασφαλείας Με τη βοήθεια των καλυμμάτων ανίχνευσης εμποδίων, ένας ανελκυστήρας Stiltz μπορεί να ανιχνεύσει αντικείμενα που βρίσκονται πάνω ή κάτω από τον ανελκυστήρα και να προκαλέσει την άμεση ακινητοποίησή του.
 •  Χειριστήρια συνεχούς επαφής Για να λειτουργήσει ένας ανελκυστήρας Stiltz απαιτείται συνεχής πίεση στα χειριστήρια. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να “οδηγεί” τον ανελκυστήρα και να αισθάνεται ότι έχει τον πλήρη έλεγχο.
 • Αισθητήρες ορίου βάρους Οι ανελκυστήρες Duo μπορούν να μεταφέρουν μέχρι 170 κιλά. Ο ανελκυστήρας ανιχνεύει τυχόν υπέρβαση αυτού του ορίου και δεν κινείται.
 • Αισθητήρες απώλειας ισορροπίας Οι αισθητήρες θα ανιχνεύσουν εάν ο ανελκυστήρας χάσει την ισορροπία του και θα τον εμποδίσουν να κινηθεί.
 • Μηχανισμός πρόληψης πτώσης Αυτό το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα αποτρέπει την πτώση του θαλάμου στην απίθανη περίπτωση που τα συρματόσχοινα χαλαρώσουν.
 • Κουμπί στάσης έκτακτης ανάγκης Αυτό το κουμπί βρίσκεται εμπρός και στο κέντρο ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 • Ανίχνευση υπέρβασης ορίου ταχύτητας Ο ανελκυστήρας χρησιμοποιεί έναν οπτικό αισθητήρα για να ανιχνεύσει την ταχύτητα κίνησής του. Εάν αυτή αυξηθεί πέρα από ένα καθορισμένο όριο, ο αισθητήρας θα σταματήσει την κίνηση του ανελκυστήρα σε εκείνη την κατεύθυνση.

Οι οικιακοί ανελκυστήρες Stiltz Home Lifts είναι απλοί στο σχεδιασμό και τη σύλληψη, αλλά αν θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο, μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στη συνέχεια.

Κίνηση Τύμπανο συρματόσχοινου, μοτέρ κίνησης με τροχό πέδησης
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 220 – 240V AC | 5 Amps | Ο οικιακός ανελκυστήρας τροφοδοτείται μέσω καλωδίου στο σημείο τροφοδοσίας που είναι συνήθως τοποθετημένο κάτω από την αριστερή κάθετη σιδηροτροχιά. Συνεπώς, το οπίσθιο καλώδιο μπορεί να είναι ορατό πίσω από τον ανελκυστήρα, ανάλογα με τον τύπο εγκατάστασης και τη θέση.
Μέγιστο φορτίο 170 κιλά (2 άτομα όρθια ή 1 άτομο καθιστό)
Μέγιστη διαδρομή 4,5 μέτρα
Ασφάλεια εισόδου Φωτεινή κουρτίνα πλήρους ύψους / αισθητήρας κίνησης – προαιρετική πόρτα πλήρους ύψους
Μέγιστη ταχύτητα 15 εκ./δευτ.
Εγγύηση 12 μήνες για τα ανταλλακτικά και την εργασία
Συμμόρφωση Ευρωπαϊκή Οδηγία για Μηχανές 2006/42/EC και Αυστραλιανό Πρότυπο 1735 Μέρος 15
Διάμετρος σχοινιού Γαλβανισμένο ατσάλινο σχοινί 6 χιλ.
Πρόσθετοι αισθητήρες Απώλειας ισορροπίας & υπερφόρτωσης, ανίχνευσης υπερβολικής ταχύτητας και φωτεινής κουρτίνας
Τύπος φωτισμού 2 χωνευτά φώτα LED 3W
Σταθμοί κλήσης κεφαλόσκαλου 2 ασύρματα τηλεχειριστήρια – λειτουργία κλήσης / αποστολής (απαιτούνται 3 συνηθισμένες μπαταρίες ΑΑΑ στο καθένα)
Εγκατάσταση Η συνήθης εγκατάσταση διαρκεί δύο ημέρες
Λειτουργία Χρήση χειριστηρίων
Διαμόρφωση Μονή είσοδος
Διάσταση βάσης Stiltz Duo+

Διάσταση βάσης Stiltz Duo+

Ο πολύ συμπαγής οικιακός ανελκυστήρας Stiltz Duo+ έχει διάσταση βάσης μόνο 1046 χιλ. x 765 χιλ., δηλαδή λιγότερο από 1 μ2. Μπορεί να τοποθετηθεί στους περισσότερους μικρούς χώρους ενός σπιτιού.

Senior man enjoying time with his Grandson
Quotemark

Ο οικιακός ανελκυστήρας μας είναι αξιόπιστος, διακριτικός και διαθέτει πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά ασφαλείας

Πελάτης Stiltz, Η.Β.

Ζητήστε μια κλήση

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε 0030 2102836780

Pin It on Pinterest